Fjellskolens ansatte 

Carolin

Carolin finner man ofte på kontoret, men hun omtales også som fjellskolen potet da hun bidrar på de fleste områder. 

Carolin kan svare på det meste og gjør det med et stort smil om munnen. Når hun ikke er på kontoret er hun ofte å finne ute på tur med sine tre huskier.

BiancaMaria

Bianca finner man som regel i stallen eller på hesteryggen. Hun har full kontroll på alle dyrene på fjellskolen og sørger for at de får blir tatt god vare på og får all den pleien og maten de trenger. Bianca tar også med gjestene våre på rideturer rundt i nærområdet. Flaks for oss at Bianca er god på det meste og går under kallenavnet fjellskolen budeie. 

Magdalena og Sylwester

Dette flotte paret er fjellskolens kjøkken - og internatansvarlige. De sørger for at både gjester og elever får god frokost, samt varm middag etter lange dager ute i naturen. Sylwester har tidligere jobbet som baker, mens Magdalena har jobbet som konditor så dere kan tro vi koser oss med kaker på fjellskolen. Disse to sørger også for at det er orden i alle stuer og rom, skifter lyspærer og gjør det rent og pent for gjestene våre. 

Denis og Olga

Denis og Olga er også kjøkken - og internatansvarlige. Olga og Denis er her i våre to mest hektiske sesonger - sommer og høst. De står på for god mat og holder fjellskolen ryddig. De har jobbet på fjellskolen i mange år og har full kontroll på kjøkkenet.

Vi gleder oss til å ta deg/dere imot til fine dager på fjellet!

Tlf.: 977 55 103

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© 2018 Rondeheim - Den Norske Fjellskolen - Developed with Fun & Sense by Ingar Hagen