top of page

Lade skole- leirskoleuka så langt...

Leirskoleuka så langt for Lade skole har bydd på skiftene vær- vind og regn. Fin erfaring for elevene å øve seg på å takle slike forhold i fjellet både når det gjelder bekledning og pakking av sekk!


Mandag var vi på tur til Vardehø, 1116 moh.

Fra Vardehø kunne vi se vidt i alle himmelretninger. Rondane i sør og øst, Dovrefjell i nord og Jotunheimen i vest. Skydekket var dessverre litt for lavt til at vi fikk se de høyeste toppene, men på en finværsdag kan en blant annet se Glittertind (Jotunheimen) fra denne toppen.


I dag, tirsdag, har det vært orientering. Først en teoriøkt om kart og kompass- deretter ut i terrenget for å teste teorien i praksis. Veldig bra innsats på hele gjengen!


Hver kveld er det samling i peis-stua. På disse samlingene tar vi en liten oppsummering for dagen og informerer om neste dag. I tillegg leses resultatet fra romryddekonkurransen opp. (Rommene blir sjekket av "Snusen" hver dag mens elevene er ute på aktivitet.) I dag var det toppkarakterer på alle rom. Rett og slett IMPONERENDE god orden hos ALLE elevene fra Lade skole. Har de det like ryddig på rommet hjemme??

Siste innlegg

Se alle

Commenti


bottom of page