Tidsfordriv på kjøkkenet

Tidsfordriv på kjøkkenet

I disse rolige tider har det blitt brukt litt tid på kjøkkenet. Det er alltid gøy å utforske litt med forskjellig bakst - håper snart vi får noen gjester så jeg slipper å spise alt selv..


En god blanding av litt søt gjærbakst og sunne brød og proteinrundstykker har stått på menyen de siste dagene.


Grytebrødet var virkelig en slager og det er lite som slår ferskt brød med brunost og syltetøy! Anbefales virkelig, og det var heller ikke så vanskelig. Jeg brukte Berit Nordstrand sin oppskrift også endret jeg litt på den i forhold til meltyper da jeg liker det ekstra grovt.


Proteinrundstykkene var også en god frokostslager - både sunt, godt og veldig enkelt. Egg, cottage cheese, havregryn, bakepulver og en stavmikser og vipps så har du gode og saftige rundstykker.




Tlf.: 977 55 103

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© 2018 Rondeheim - Den Norske Fjellskolen - Developed with Fun & Sense by Ingar Hagen