top of page

Aktiv fjellferie

Padle i kano med familien på aktiv familieferie - sommer, høst, vinter, påske eller vår på Rondeheim - den Norske Fjellskolen på Høvringen ved foten av Rondane Nasjonalpark
Terrengsykling sommer, høst, vinter, påske eller vår på Rondeheim - den Norske Fjellskolen på Høvringen ved foten av Rondane Nasjonalpark
Fjellklatring for store og små sommer, høst, vinter, påske eller vår på Rondeheim - den Norske Fjellskolen på Høvringen ved foten av Rondane Nasjonalpark
Fjellferie for alle

Rondeheim forestår og arrangerer sommeraktiviteter som passer liten og stor. Enkelte aktiviteter i en fjellferie må avtales på forhånd i forbindelse med bestilling av fjellferie eller leie av hytter.

(Prisinformasjon står nederst på siden)


Fjellturer på Høvringen og i Rondane
Høvringen og Rondane kan by på et variert turterreng fra skog til spennende fjelltopper. Enkle skogs- og viddeturer blir krydret med natur- og kulturhistorie. Mer krevende fjellturer med bestigning av topper over 2000 meter. 

Fisking
Spennende turer etter fjellørreten langs elv og tjern rundt Høvringen. 

Overnatting ute
Vi tilbringer ettermiddagen og kvelden rundt bålet med grilling og sang, ballspill, bading, kanopadling, roing og fisking. Overnatting i fjelltelt eller lavvo eller under åpen himmel. 

Bading
Elvene og vannene ved Høvringen byr på varierte og spennende badeplasser når temperaturen tillater det. Canyondannelser etter siste istid har skapt fosser, huler, tunneler og naturlige sklier. 

Fjellklatring
Klatring og rappellering i fjellet som stiller krav til balanse, smidighet og styrke. Man kan og få prøve seg i taubane over Høvringsåa. 

Terrengsykling
Terrengsyklingen foregår på seterveier og gode fjellstier.

Kanopadling
Kanopadling på vann og elver.

Taubane
Fjellskolens egen taubane over Høvringsåa er av de mest populære aktivitetene

Ridning 
Bli med på enkel ridning og instruksjon ved Rondeheim eller turer i vakre omgivelser i Rondane. 

Førstehjelp
Teori og praksis innendørs følges opp av realistiske øvelser ute. 

Orientering
Undervisning og praktisk bruk av kart og kompass. 


 

bottom of page