top of page

Hytteutleie

hovringen-26.jpg
Hytter på Rondeheim

 

Rondeheim har mange hytter med et pensjonsopplegg som passer deg og din gruppe.
Rondeheim tilbyr hytteutleie med selvhushold eller pensjon. Hyttene har koselige peisestuer og oppholdsrom, samt soverom med god og solid standard. Hyttene er egnet for kortere eller lengere opphold for familier eller grupper. De kan kombineres for grupper både ved selvhushold og pensjon.

Pensjon eller selvhushold
Vi kan tilby opphold for inntil 140 personer med pensjon og selvhusholdgrupper på inntil 80 personer. Alle hyttene på Rondeheim har elektrisitet, varmt og kaldt vann. Elektrisitet og ved til fyring er inkludert i prisen. Det finnes tørkerom for klær i alle hus. Gjestene må selv rengjøre soverommene. Ved opphold for selvhushold holder gjestene alt selv. Rengjøring av rommene ved avreise kan bestilles mot tillegg i pris.

Priser pensjon og selvhushold:
Ved selvhushold, se pris på hytter, som du finner under hytte informasjon i menyen under "hytteutleie". 

Eget eller vårt opplegg for oppholdet
Gjestene velger selv om de vil delta på vårt ferieopplegg eller klare seg på egenhånd. Vi gir tips og ideer til fotturer og utflukter fra Rondeheim og Høvringen. Er det ønske om instruktør, legger vi opp en aktivitetsplan tilpasset ønske og behov. Våre instruktører er erfarne og kjente fjellfolk.

Rondeheim har egen kiosk, bordtennisbord og fotballbane. Vi stiller også vår badstue til disposisjon.

bottom of page