top of page

Selskaper på Rondeheim

Selskap i trivelige og flotte omgivelser!

Rondeheim har stor kapasitet til ulike tilstelninger. Vi egne oss godt til alt fra bryllup, bursdag, konfirmasjon til teambuilding eller treningssamlinger.

Vi har store hytter med god plass. Solide og gode soverom. Hver hytte har romslige stuer som kan er passelige til alle typer tilstelninger. Vi har to store spisesaler som rommer opptil 80-90 personer. Et flott tun med masse aktiviteter i kort avstand gjør oss til en super samlingsplass. 

Vi tilbyr overnatting, god mat og en hyggelig atmosfære her hos oss på Rondeheim. Vi tilrettelegger et opplegg etter ønsker fra deg/dere.

Bryllup

I våre øyne får man ikke noe finere enn et fjellbryllup. Høvringen fjellalter ligger et steinkast unna Rondeheim, men det er heller ikke langt til Gudbrandsdalens mange fine kirker. Vi har flotte matsaler til middagsservering, samt koselige stuer til feststemning. 

Konfirmasjon

Vi dekker til bords og feirer en stor dag for ungdommen. Matsal som kan dekkes til fest og trivelige stuer til kake og kaffe. 

Bursdag

Legg feiringen av en stor dag til et flott fjellområde. En dag eller helg fylt med aktiviteter, god mat og drikke, samt god stemning. 

Seminar/kurs

Rondeheim egner seg godt for diverse kurs/seminarer/teambuilding da vi har fine fasiliteter som egner seg for samlinger; koselige peisestuer, romslige matsaler, klasserom med tavle/projektor og et hav av aktiviteter utenfor døren. 

Treningssamling

Høvringen tilbyr en natur og et miljø for alle. Gode stier, kjerrevei, bilvei, oppover bakker, nedover bakker.. Noe for enhver smak med andre ord. På vinteren tilbyr vi 15 mil med preparerte løyper. 

Her kan man løpe, gå, sykle, trene styrke, padle osv. 

KN_0136.jpg
DSC04009.jpeg
119859749_377607209953539_48924530102512
bottom of page