Hundekjøring | Rondeheim

Hundekjøring

Hundekjøring i storslått natur

 

På Rondeheim har vi fem flotte Alaska Husky som elsker å trekke like mye som de elsker kos. I tillegg har vi en irsk setter som er like ivrig som huskyene, og trives best foran i spannet slik at hun kan sette litt fart. 

Dette er en nyoppstartet aktivitet hos oss på Rondeheim og vi ser frem til fortsettelsen og utviklingen av hundekennel. 

Om hundene

Swix er den eldste huskyen, han er 11 år og nyter pensjonisttilværelsen på Høvringen. Bestekompisen til Swix er huskyen Kompass på 7 år som brummer høyt hver gang han antar at han er på vei til å få kos eller mat. Kompass går som regel foran i spannet og leder an hvor enn vi har tenkt oss. Sammen med Windy, irsk setteren, utgjør han en fin lederduo. Windy er Fjellskolens største diva og koser seg med oppmerksomhet fra gutta, og med lukta av fjellrypa i alle retning er hun i sitt rette element. Når hun ikke er ute å jakter gutter/ryper nyter hun livet som innehund med alle de goder det medbringer. 

Av den eldre garde har vi også huskyen Stinky, som også nyter pensjonisttilværelsen på Høvringen. Han er i godt selskap av Christiano på 8 år og Lille My på 12 år. Disse tre bor sammen med juniorvertinne Carolin og får veldig mye sofakos, men så fort vi seler opp spannet er de ivrig som bare det. 

Tlf.: 977 55 103

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© 2018 Rondeheim - Den Norske Fjellskolen - Developed with Fun & Sense by Ingar Hagen