Hundekjøring | Rondeheim

Hundekjøring

Hundekjøring i storslått natur

 

På Rondeheim har vi fem flotte Alaska Husky som elsker å trekke like mye som de elsker kos. I tillegg har vi en irsk setter som er like ivrig som huskyene, og trives best foran i spannet slik at hun kan sette litt fart. 

Dette er en nyoppstartet aktivitet hos oss på Rondeheim og vi ser frem til fortsettelsen og utviklingen av hundekennel. 

Om hundene

Vi har per nå 8 hunder i hundegården vår, men det øker stadig. 

Den yngste i flokken er Hakki som er en ivrig trekkhund. Han har vært med noen turer sammen med de voksne og elsker å trekke og ligger godt i selen. Til de voksnes fortvilelse er han enda leken og liker å lage litt lyd. Hakki leker godt med Windy, fjellskolens diva, jakthund og lederhund. Windy liker å tro at hun er sjef, og går rett i rollen når hun leder an spannet i løypa. Ved siden av seg har Windy god støtte i litt eldre Kompass, en stor og brummende husky. Kompass lager mye lyd i spannet, men er rolig som dagen er lang i hundegården. Bestekompisen til kompass er Swix, en alaska husky på 11 år  - litt sky, men veldig glad i kos. 

For ikke så lenge siden fikk i to nye huskier - Juli og Jeger. Et søskenpar som kommer helt fra Kristiansand. De er avhengige av hverandre, elsker kos og trekker godt i spannet. 

Christiano er en av heltene i spannet, og han er skikkelig god på å klemme og holder godt rundt deg slik at du ikke skal gå. Sammen med Christiano finner du ofte Stinky. Stinky er pensjonert og går ikke lenger i spann, men løper masse løs i løpegården og går rolig turer. 

Tlf.: 977 55 103

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© 2018 Rondeheim - Den Norske Fjellskolen - Developed with Fun & Sense by Ingar Hagen